Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Катастрофа с кортежа на Цвета Караянчева

Катастрофа с кортежа на Цвета Караянчеваснимка: btvnovinite.bg

Катастрофа е станала с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Автомобил на НСО, в който е пътувала, се е ударил в друга кола. Инцидентът е станал край Хитрино.

След удара Цвета Караянчева е откарана в шуменската болница, където след първоначален преглед е установена фрактура на раменна става.

Точно в 17:07 ч. хеликоптерът, който транспортира Цвета Караянчева от Шумен, кацна в болница "Лозенец" в София. На председателят на парламента ще бъдат направени преглед и изследвания. Състоянието й е стабилно, налага се фиксиране на лявото рамо, като прогнозите са, че до месец ще се възстанови, казаха лекарите.

Автомобилът на НСО, в който е пътувала председателя на парламента Цвета Караянчева се е движел в посока към Шумен, докато в завой, близо до село Върбак, е ударен от насрещно движеща се шуменска кола. Караянчева се е придвижвала с кортеж от два служебни автомобила.

По първоначални данни 31-годишна жена, която е шофирала колата е загубила контрол над нея, поради което е ударила колата на НСО, в която е била предаседателката на Народното събрание.

Самата Цвета Караянчева написа по-късно във "Фейсбук", че е добре след инцидента и има счупена раменна става. / бТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники