Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Туристи се млатиха на крайбрежната алея, руснак е в кома с опасност за живота

Туристи се млатиха на крайбрежната алея, руснак е в кома с опасност за живота

Двама туристи си спретнаха невероятен екшън за край на сезона в Слънчев бряг. Двамата мъже се млатели сериозно на крайбрежната алея в най-големия ни морски курорт, точно пред бар "Амиго".

Чужденците били стабилно почерпени и между тях възникнал конфликт, който решили да изяснят пред питейното заведение. Мелето се разиграло в събота, около 04:00 ч. сутринта пред множество свидетели във все още пълния с хора курорт.

Те видели как 31-годишен молдовец успява да нокаутира руснак само с един удар в челюстта. При падането обаче 48-годишният мъж си удря главата в бордюра и губи съзнание.

Пострадалият веднага е откаран в болницата с мозъчен кръвоизлив. В момента той се намира в Реанимацията на УМБАЛ-Бургас в много тежко състояние, с опасност за живота.

31-годишният молдовски турист е издирен светкавично и арестуван след екшъна. Той прави пълни самопризнания за побоя и още на следващия ден му е повдигнато обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда. Ако бъде признат за виновен, туристът може да получи от 3 до 10 години затвор. Въпреки това обаче той е освободен срещу сравнително лека мярка - гаранция от 2 000 лв. Наложена му е забрана да напуска България. / Флагман

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники