Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Двама граждани на Молдова загинаха след катастрофа в Силистренско

Двама граждани на Молдова загинаха след катастрофа в Силистренско

Досъдебно производство за пътнотранспортно произшествие с двама загинали граждани на Молдова ръководи Окръжната прокуратура в Силистра. Оцелял, макар и ранен, е шофьорът на автомобила, който е настанен в болница с фрактура на двата крака.

Тежкият пътен инцидент е станал днес около 9 часа в района на село Черковна, което се намира на пътя Дулово - Силистра.

Автомобилът с молдовска регистрация се удря в дърво. Пътникът, който се возел на предната седалка, и съпругата му, която пътувала отзад, са загинали на място. Тримата се връщали от почивка в Инстанбул.

33-годишният шофьор Иван В. ще бъде привлечен към наказателна отговорност за престъпление по член 343, ал. 3 от НК. Назначени са експертизи, които трябва да установят има ли алкохол или наркотици в кръвта на водача, както и причините за тежкия пътен инцидент.

Действието по разследването продължават. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.