Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Осъдиха двама грузинци, откраднали 8889 лв. от аптеки в Кюстендил и Пазарджик

Осъдиха двама грузинци, откраднали 8889 лв. от аптеки в Кюстендил и Пазарджикснимка: 24chasa.bg

Двама грузински граждани се признаха за виновни в отнемане на сума на обща стойност от 8889,92 лв. при кражби от две аптеки, в градовете Кюстендил и Пазарджик. Районен съд - Кюстендил одобри споразумения и наложи наказания от по 12 месеца „лишаване от свобода“, изпълнението на които се отлага за изпитателен срок от по 3 години. Имуществените вреди от престъплението са възстановени на собствениците.

Обвиняемите Шония И. / грузинец, на 29 години, неосъждан / и Гулордава И. / грузинец, на 30 години, неосъждан / се признават за виновни в това, че за времето от 6 до 11 октомври т.г. в град Пазарджик и град Кюстендил, в съучастие като съизвършители са отнели общата сума от 8889,92 лв. На 06.10.2020 г., от аптека на ул. „Търговска“ в Пазарджик са извършили кражба на сумата от 1 500 лв. На 11.10.2020, от аптека в голяма търговска верига, на бул. „Македония“ в Кюстендил, са отнели сумата от 7389,92 лв.

Споразумението бе внесено в съда от прокурор Светлана Ризова и подписано от обвиняемите и техния адвокат.
Определението на РС – Кюстендил, под председателството на съдия Николай Николов е окончателно и не подлежи на обжалване.

Съдът отмени наложените и на двамата грузински граждани мерки за неотклонение „Задържане под стража“, като това определение подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Кюстендил, в 7- дневен срок.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.