Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Авиомузей Бургас отваря врати на 30 юни

Авиомузей Бургас отваря врати на 30 юни

Авиомузей Бургас отворя врати за всички малки и големи любители на авиацията. На 30 юни /петък/ от 10.00 до 20.00 часа експозицията ще работи с вход свободен.

Най-новата атракция на Община Бургас се намира до входа на Летище Бургас и в непосредствена близост до кв. Сарафово. Всеки посетител може да стигне до там и с автобус на градския транспорт.

Всички гости ще имат възможност да разгледат отвън и отвътре "експонатите, които оживяват". С очила за виртуална реалност могат да влязат в ролята на пилот и да управляват самолета. Впечатляваща интерактивна експозиция в единствения останал в България самолет АН-12 включва UV стая, светлинно, звуково и гласово оформление. Специални екрани ще прожектират видео от полет на подобен самолет.

От 1 юли /събота/ Авиомузея ще работи всеки ден от седмицата от 08.00 до 20.00 часа. Билетът за индивидуално посещение през летния сезон е 6 лв. и 4 лв. от октомври до юни. Ученици и пенсионери - 4 лв. през лятото и 2 лв. през останалите месеци. Семейните билети ще са на цени от 12 и 8 лв., а деца до 6 год. и хора с увреждания ще влизат безплатно.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники