Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Изграждат лаборатории за корона тестове на Летище Бургас

Изграждат лаборатории за корона тестове на Летище Бургас

Лаборатории , в които на туристите да си правят бързи тестове за коронавирус, планира да отвори Летище Бургас преди следващия туристически сезон. Това каза в интервю за БНР Бургас новият Главен изпълнителен директор на фирмата-концесионер Франк Кванте.

"В момента обменяме информация с властите и, за съжаление, бюрокрацията е много голяма. Това е PCR тест, той е важен за определени пазари като Израел. Хората там са задължени да направят тест при прибирането си в страната. Така че те ще могат да си го направят още докато са на летището, а резултатите ще получават на електронната си поща. По-удобно е за пътниците. От следващата година очакваме да се появят бързите тестове. Това ще бъде напълно доказано по целия свят през април и май 2021 година. И тогава всеки пътник ще си прави тест, който ще отнема 20 минути." / БНР

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови