Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Учениците от 6 до 12 клас ще се обучават в дистанционна форма

Учениците от 6 до 12 клас ще се обучават в дистанционна формаснимка: bnr.bg

Учениците от 6 до 12 клас ще се обучават в дистанционна форма. Мярката се въвежда от утре - 12 ноември до 25 ноември включително. Това реши Областният щаб за борба с COVID -19 след разглеждане на данните за заболеваемостта в област Бургас. В него се включиха всички 13 общини, РЗИ, началникът на Регионално управление образование и здравни експерти.

На този етап учениците от 1 до 5 клас остават в училище, а преминаването им в онлайн форма на обучение ще е само в краен случай.

Децата и учениците до 18-годишна възраст ще могат да посещават МОЛ-ове само с придружител. За спазването на мярката ще следи ОД на МВР.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.