Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

В Бургас отпада изискването за носене на предпазни маски на открито

В Бургас отпада изискването за носене на предпазни маски на откритоснимка: investor.bg

В Бургас влиза в сила последната заповед на министъра на здравеопазването по отношение на мерките срещу разпространението на КОВИД – 19.

От 5 април всички детски градини на територията на община Бургас ще бъдат отворени. Призивът на Общинския щаб за борба с епидемията е тези родители, които имат възможност, да осигурят грижи за децата си в домашни условия, за да се ограничат контактите и струпванията на хора.

В Бургас отпада изискването за носене на предпазни маски на открито, считано от 1 април. Тогава отпада и въведеният вечерен час за учениците, ненавършили 18 години.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.