Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Трупът в Бургас на 42-годишен арменец - получил инфаркт, докато гонел хулигани

Трупът в Бургас на 42-годишен арменец - получил инфаркт, докато гонел хулиганиснимка: novini.bg

Нелепа смърт е застигнала 42-годишен арменски гражданин, чийто труп бе открит рано тази сутрин в градинката до сградата на Община Бургас. Оказа се, че мъжът е починал от масиран инфаркт след скандал с 28-годишен бургазлия.

Около 8.40 ч. е получен сигнал за спречкване в района на търговски обект за продажба на пици и дюнери на ул. “Апостол Карамитев”, до община Бургас, възникнало между 42 -годишния продавач - арменски гражданин, постоянно пребиваващ в Бургас и 28 -годишен бургазлия. Повод за скандала станали опитите на по-младия мъж да изгони и удари няколко улични котки, които се навъртали край закусвалнята.

Арменецът излязъл от павилиона, за да попречи на бургазлията, а той, заедно с двама свои приятели, побягнали в посока Часовника.

Внезапно гонещият ги арменец се свлякъл на земята и издъхнал. След аутопсия станало ясно, че не се касае за убийство, както и че смъртта е настъпила вследствие на масивен инфаркт.

Разпитани са свидетели на инцидента, иззети са видеозаписи от камери, разположени в близост до местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство, каза говорителят на .ОД МВР Бургас Цветелина Рандева. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники