Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Грипна ваканция и за учениците в Пловдив

Грипна ваканция и за учениците в Пловдивснимка: dnevnik.bg

От утре е обявена грипна епидемия и в Пловдив, съобщи пресцентърът на Министерството на здравеопазването. От утре до 4 февруари включително учениците няма да са на училище. Учебните занятия трябва да започнат на 6 февруари, след междусрочната ваканция на 5 февруари.

От днес в грипна ваканция са учениците в областите София-град, Бургас и Хасково. Грипна ваканция е обявена и в общините Асеновград, Луковит, Павликени и Сухиндол, както и в част от училищата в Кюстендил, Враца, Габрово и Силистра.

Регионална здравна инспекция – Благоевград обявява грипна епидемия на територията на общините Симитли, Кресна, Струмяни, Сандански, Петрич, Разлог, Банско, Белица и Якоруда от утре, 28 януари.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.