Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Пред Посолството на Русия в България беше открита изложба "Най-красивата страна"

Пред Посолството на Русия в България беше открита изложба "Най-красивата страна"

Пред Посолството на Русия в България беше тържествено открита изложба "Най-красивата страна", любезно предоставена от Руското географско дружество. Събралите се приветства Посланик на Русия в България Анатолий Макаров. «Способността да се приспособяваме към трудностите, да намираме решение за уж неразрешимите проблеми стана нашата национална черта», - отбеляза главата на руската дипломатическа мисия.

Висок гост на събитието също така стана Министърът на младежта и спорта на Република България Красен Кралев. В изказването си той изрази висока оценка на фотоизложбата, като подчерта, че тя ще допринася за развитие на руско-българското взаимно разбиране и контактите ни.

Церемонията на откриването беше посетена от заместник-председателя на Народното събрание Явор Нотев, директор на дирекцията «Маркетинг, реклама и информация в туризма» Албена Методиева, представители на дипломатическите мисии в България, членове на общественните организации и обикновени жители на София.

Експозицията ще работи до 1 ноември.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники