Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Возобновлены рейсы в Варну из Великобритании, Нидерландов и Германии

Возобновлены рейсы в Варну из Великобритании, Нидерландов и Германииснимка: bnr.bg

Возобновлены полеты крупной низкобюджетной авиакомпании в Варну из Эйндховена (Нидерланды), Дортмунда (Германия) и Лондона (Великобритания).

В аэропорту пассажиров встретят инспекторы Региональной мединспекции, которые измерят у них температуру дистанционно.

"Във връзка с възобновяването на полетите от Летище Варна от и до рискови държави - Нидерландия, Великобритания, Германия, Австрия, разговарях с ръководството на "Градски транспорт" ЕАД за преустановяване от днес на обслужването на спирката на летището два часа след кацане на самолет от тези държави. Полетите са 1-2 дневно. Мярката е превантивна, с цел ограничаване на евентуално разпространение на болестта. Подобен разговор проведохме и с ръководството на частната компания "Транстриумф", чиито автобуси също минават по трасето. Получих уверения от управата на Летище Варна и от РЗИ - Варна, че е създадена пълна организация за проверка на пристигащите и карантиниране", съобщи в официалната си Фейсбук страница кметът на Варна Иван Портних.

Той призовава всички шофьори на таксита, които превозват пасажери от летището, задължително да спазват противоепидемичните мерки за безопасност.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники