Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ В СЪРЦЕТО НА МОРСКАТА ГРАДИНА ВЪВ ВАРНА

КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ В СЪРЦЕТО НА МОРСКАТА ГРАДИНА ВЪВ ВАРНА

КОЛЕДЕН БАЗАР „ГРИНЧ“ е инициатива на хора, които вярват в доброто и в смисъла на даването. С подкрепата на занаятчии, дарители и приятели в местната общност в периода 13.12-23.12 всеки ден от 12:00 до 21:00 ч. варненци ще могат да посетят базара, където ще имат възможност да разгледат ръчно изработени изделия, сувенири, литература, да се сгреят с чаша греяно вино , или пък ароматен топъл шоколад, да се срещнат и поговорят със слънчеви хора, да се потопят в една непринудена и уникална коледна атмосфера без шумотевица и излишна суета на фона на вълшебна музика.

Гостите ще имат възможност и да участват в нашата коледна томбола, която тази година е подготвила специални изненади.

В мероприятието по организацията ще се включат доброволци и деца в неравностойно положение.

През последните две години кризата с Covid 19 наложи социално отдръпване, вся страх, неизвестност и обществото премина в авариен режим на съществуване. Това рефлектира на всяка една индивидуална психика. Всеки има нужда да излезе и да заяви себе си и да покаже, че заедно можем да постигнем чудеса! Защото живеейки в черупката на защитните си механизми нищо няма да се промени към добро, а то ни е така нужно! Животът обича смелите.

С всеки закупен продукт вие правите възможно осъществяването на нашите мисии, за които набираме средства тази година.

Коледен базар „Гринч“ ще набира средства за няколко каузи. Сега ви запознаваме и с тях.
- Стимулиране спорта в малките населени места.
Една голяма част от населението живее в селските райони, а децата, родени и растящи там, имат ограничени или никакви възможности за спорт. Тази година част от средствата ще отидат в Спортен клуб по художествена гимнастика „Родина“ в гр. Суворово , където една очарователна и борбена дама дава всичко от себе си за да поддържа и развива отбора по художествена гимнастика и ежегодно печелят призове и медали със своите участия. Нека дадем възможност на децата да развият своя потенциал и да познаят силата на спорта!

- Подари арт материали на творци с увреждания.
Представяте ли си колко много хора имат талант, който не могат да развиват поради ограниченията на техните заболявания и липсата на адекватна политика от страна на държавните институции. Анелия Кирилова е дългогодишен социален работник, която решава чрез своето малко магазинче да продава изработените работи на творци с увреждания. За тях най-голямото признание е усещането за полезност и даване.

- Дарение на хранителни продукти и хигиенни материали за деца лишени от родителска грижа
Помогни на десетки деца, които растат в социални институции, да имат пълноценно меню всеки ден.

С участието си в този базар чрез покупка на каквато и да е изделие Вие допринасяте за осъществяването на тези мисии. Освен това вие подкрепяте и „дребните“ големи търговци с още по-големи сърца, които неуморно създават неповторими неща със златните си ръце. Това са истинските бойци, които решават да продължат напред, въпреки липсата на държавно финансиране и въпреки заливането на търговските пазари с големите комерсиални брандове. Защото за тях смисълът е в създаването!

И най-дългото пътуване започва с една малка крачка! Очакваме Ви ! Не забравяйте да вземете доброто си настроение, не го оставяйте да вехне в гардероба.
За посетителите е на разположение безплатен обществен паркинг непосредствено до базара.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.