Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Зингаревич влезе в борда на директорите на "Ботев"

Зингаревич влезе в борда на директорите на "Ботев"

Бъдещият собственик на "Ботев" (Пловдив) Антон Зингаревич влезе в съвета на директорите на клуба. Това стана на проведеното общо събрание.

Освен руския бизнесмен в съвета влиза и неговият представител за България Александър Ослан. Другите трима членове са Слави Микински, Илиян Филипов и Георги Христосков.

Председателят на сдружение "ПФК Ботев" Радослав Кошински обясни, че първата стъпка по прехвърлянето на акциите на клуба на Зингаревич е направена. По думите му остава представителите на руския бизнесмен да предоставят договора за прехвърляне.

"От края на декември знаем, че ни предстоят прехвърлянето на акциите и влизането в клуба на инвеститорите в лицето на Антон Зингаревич. Първата стъпка е да изберем борд с посочени от него хора и такива от бизнеса в Пловдив, а втората е фактическото прехвърляне на акциите. Днес извършихме първата стъпка. За втората чакаме тяхното финално становище и договора за прехвърляне, който те трябва да ни предложат", каза Кошински.

Според него събитията в клуба "се развиват по професионален и динамичен начин". "Стъпка по стъпка вървим в правилната посока", посочи той. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.