Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Румен Драганов: Близо 190 лева ще струва седмица детски лагер на морето

Румен Драганов: Близо 190 лева ще струва седмица детски лагер на морето

Децата в България ще летуват основно в градски лагери по различни програми, като тези по морето ще струват близо 190 лева. Това коментира пред БТА Румен Драганов, директор на Института за анализи и оценки в туризма.

Според него това лято се очаква в България да почиват близо 4 хил. деца от Русия. Голяма част от тях ще почиват в центъра в Камчия. Очаква се да са пълни и базите в Кранево, както и екстремните или скаутски училища в планините.

Затягането на режима на лагерите в Русия и намаляването на броя им не се очаква да доведе до ръст на интереса на руските родители да пращат децата си на почивка у нас, коментира още експертът.

Засега няма интерес към ученически лагери в България от други страни от Източна Европа, каза Драганов, като допълни, че има специална програма за ученици от Великобритания, които летуват у нас. / Инвестор

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.