Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Руски туристи бедстват на летище "Варна"

Руски туристи бедстват на летище "Варна"

Повече от 100 руски туристи се готвят да нощуват на летище „Варна“ заради повредата на техния самолет Boeing 737-300 на авиокомпания Bul Air, чийто чартърен полет е задържан с 11 часа, предават световните агенции.

„Полетът по маршрута Варна-Внуково (Москва) първоначално се планира в 7:50 часа сутринта московско време (съвпада с българското), но е отложен за неопределено време поради технически причини. Необходимите за ремонта на самолета резервни части ще бъдат доставени в най-близко време от летище „София“, съобщават от информационния стенд на авиокомпанията.

Пътниците са имали време да минат през чек-ин, паспортен контрол и дори правят покупки в безмитните магазини, но сътрудниците на летището ги молят да се върнат в преддверието. Излитането е отлагано няколко пъти от 7:50 до 12:00, а след това до 14:00. В момента е изместено до 18:30.

Сумарно задържането съставя вече повече от 10 часа. Повечето туристи на полет LB 125 са руски туристи, завръщащи се от Москва след лятна почивка. / Блиц

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники