Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Руска туристка пусна скандален клип – псуват я за 1 лв. такса „тоалетна”

Руска туристка пусна скандален клип – псуват я за 1 лв. такса „тоалетна”снимка: btvnovinite.bg

Скандален клип с арогантно и обидно отношение към руски туристи обикаля социалните мрежи. Причината за ругатните се оказва таксата от 1 лев за ползване на тоалетна.

Видеото е направено на входа на ресторант в Стария Несебър. Руската туристка се е прибрала в родината си и разказва в социалните мрежи, че просто си е измила ръцете, преди да влезе в ресторанта.

„Ужасно, това ли е българското гостоприемство!? Работничка на тоалетните нападна момиче, което влезе само да си измие ръцете и не плати един лев! Тя я удари в лицето и започна да рови в чантата ѝ за да търси пари и да крещи. Не разбирам защо клиенти на заведението трябва да заплащат за тоалетните! След това управителят на ресторанта, без да разбере какво става, ни изхвърли с обиди и крясъци“, пишат в коментари под видеото.

„Ние не сме задължени да обслужваме чужди клиенти от улицата, да им чистим екстрементите, да ароматизираме след тях дадения санитарен възел, да ползват сапун, вода и кърпи за ръце. Това за нашите клиенти е безплатно и те ползват тази услуга, но тези туристи, които са хиляди в града, нормално би било да си заплатят за услугата“, обяснява Борислав Борисов, управител на ресторанта.

По думите му от улицата всеки ден могат влязат поне 100 човека. „Тя не може да блъска и да се отнася вулгарно с нашата служителка и да не си заплати за услугата”, посочва още собственикът на ресторанта.

А Недялка Младенова, служител на тоалетната, твърди, че е блъскана до стената.

От Комисията за защита на потребителите коментираха, че нямат официален сигнал, за да направят проверка, а по закон тоалетната е безплатна за клиентите на заведението. / бТВ

Поделиться:

Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники