Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Д-р Кунчев: Не отменяйте резервациите си за море

Д-р Кунчев: Не отменяйте резервациите си за мореснимка: dariknews.bg

"Който има резервация за море през юли и август, да не бърза да я отменя". Това каза в Пловдив националният здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев, споделяйки оптимистични очаквания за развитието на епидемията от коронавирус през следващите месеци. Според него, ако гледаме примера на Китай, в един обозрим период от 2-3 месеца можем да очакваме да минем през пика и да започне постепенно нормализиране.

Той подчерта, че е добре да се въздържим от празнуването на предстоящите празници Цветница и Великден, за да бъдем по-спокойни и по-бързо да се вдигнат ограничителните мерки. Кунчев припомни, че в България между 50 000 и 60 000 души са поставени ежедневно под карантина и контролът на това отнема много средства и ресурси. / Нова ТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.