Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Вицепремиерът и министър на туризма проведе разговор с посланика на Украйна Виталий Москаленко

Вицепремиерът и министър на туризма проведе разговор с посланика на Украйна Виталий Москаленко

Вицепремиерът и министър на туризма проведе разговор с посланика на Украйна Виталий Москаленко. Той поздрави министър Николова за бързата реакция страната ни да премахне ограничениео украинските туристи да представят 72 часов ПСР тест при влизане у нас. Това стана със заповед на министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов днес по инициатива на вицепремиера Марияна Николова.

Тя настоя украинската страна да предприеме реципрочни действия и страната ни да бъде извадена максимално бързо от Червения списък за карантиране на пристигащи от България.

Посланик Москалено се ангажира да информира украинското външно министерство да предприеме реципрочни действия за изваждане на страната ни от червения списък с дестинации.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.