Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Варна посрещна първия полет с туристи от Израел

Варна посрещна първия полет с туристи от Израелснимка: bgnesagency.com

Първият полет със 166 пасажери от Израел на борда кацна в четвъртък вечер на варненското летище. Сред чужденците има и представители на израелските медии, които да се запознаят с родното Черноморие в условията на коронокриза.

Полетите от Израел до Варна са възобновени и ще се извършват по един път на ден, с изключение на събота, информират от “Фрапорт”. Планирани са 19 полета по маршрут Тел Авив – Варна до края на август и 60 полета през месец септември.

На летище Бургас пък полетите от и до Израел ще започнат на 23 август и ще се изпълняват веднъж на ден до края на месеца. През септември ще има полети от четвъртък до неделя, а от началото на месеца и България Ер ще започне да обслужва дестинация Тел Авив.

БГНЕС припомня, че от 18 август израелските власти отмениха изискването за 14-дневна карантина за пристигащите от България граждани. Гражданите, пристигащи от Израел в България, също не се подлагат на карантина у нас. /БГНЕС

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.