Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Вицепремиерът Марияна Николова в студиото на Нова тв: Предложихме работещите в туризма да бъдат ваксинирани приоритетно

Вицепремиерът Марияна Николова в студиото на Нова тв: Предложихме работещите в туризма да бъдат ваксинирани приоритетно

Предложихме с писмо до здравния министър и Националния ваксинационен щаб работещите в туризма да бъдат ваксинирани приоритетно. Това заяви вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова в сутрешния блок на Нова тв.

В постоянен диалог сме с колегите от правителството в търсене на баланса между това бизнесът да работи и да бъде защитено здравето на хората, което стои винаги на първо място.

Принципно бизнесът спазва мерките, сочат внезапните ми проверки, посочи тя. В хотелите браншът е дисциплиниран, но служителите на рецепциите и другите им колеги в сектора също са изложени на риск от Ковид-19 като хората на първа линия.

Няма единно решение на държавите и по казуса дали през летния сезон в страната да влизат само ваксинирани туристи, съобщи вицепремиерът. Ваксинацията е в помощ на сектора и дава спокойствие, повтори тя. Това е доброволен акт, но бих препоръчала на хората и в туризма, и на пътуващите да я направят.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови