Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Министър Проданов в Банско: Българските туристи винаги са приоритет за страната

Министър Проданов в Банско: Българските туристи винаги са приоритет за страната

“Записванията към този момент вървят добре, като интерес към зимните ни курорти има както от български, така и от чуждестранни туристи”. Това заяви министърът на туризма Христо Проданов по време на откриването на зимен сезон 2021/2022 в Банско.

Министърът уточни, че българските туристи винаги са приоритет за страната и са голямо перо както в летния, така и в зимния туризъм и допълни, че е голямо предимство за туристическия бизнес, пари, изработени по света, да бъдат похарчени в страната, което е предпоставка за просперираща и богата държава. „Държавата ще сътрудничи изцяло на бизнеса, така че да има по-малко спънки и по-успешен сезон“, бе категоричен той.

Маркетинг директорът на концесионера на ски зона Банско Иван Обрейков разясни по време на старта на сезона, че в курорта вече има туристически групи от Великобитрания, Сърбия и Македония.

В момента всички писти в курорта са отворени и са обработени с естествен сняг. Спазват се и всички противоепидемични мерки, така че да се гарантира здравето и сигурността както на работещите в курорта, така и на всички гости.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.