Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Възстановява се движението на влака от Истанбул до София

Възстановява се движението на влака от Истанбул до София

От 25 април се възстановява движението на международния влак, който пътува между София и Истанбул. Това става ясно, след като ръководствата на БДЖ и турските железници (TCDD) се договориха влакът отново да започне да пътува преди началото на летния сезон.

Международният влак от Истанбул ще потегля с час на заминаване 22.00 на 25.04 и ще пристига на Централна гара София в 09.35 ч. В обратната посока от София към Истанбул влакът ще заминава по разписание в 18.30 ч. на 26.04 и ще достига крайната си дестинация Истанбул в 07.00 ч.

Този влак ще се движи в състав от спални вагони и вагони с купета, като от 3-ти юни за летния сезон е предвидено да бъде включен и директен вагон за пътуване между Букурещ и Истанбул.

Подробна информация може да бъде предоставена от служителите във всички железопътни бюра и гари в страната, на националния информационен телефон 02/931 11 11 или от електронния пътеводител на официалната интернет страница на БДЖ.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.