Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Въпреки натиска от нелегални мигранти етническият мир в България е стабилен, каза Борисов

Бойко Борисов и Бинали ЙылдырымБойко Борисов и Бинали Йылдырым

Мигрантската криза в Европа и нейното отражение върху държавите, поставени на най-голям натиск, беше обсъдена на среща на министър-председателите на България и Турция Бойко Борисов и Бинали Йълдъръм при започналото посещение на българския премиер в Истанбул.

"Въпреки натиска от нелегални мигранти, етническият мир в страната ни е стабилен. Представители на различните етнически общности присъстват на всички нива в управлението на страната, а правителството периодично отпуска значителни суми за възстановяване на обредни домове и храмове на всички изповедания, за развитие на пътната и социална инфраструктура навсякъде в страната. Това допринася за равнопоставеното развитие на всички региони", посочи министър-председателят Борисов по време на срещата./ Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.