Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Заплатите на машинистите на пътническите влакове са повишени с 12.5%

Заплатите на машинистите на пътническите влакове са повишени с 12.5%снимка: dnevnik.bg

Съветът на директорите на "Холдинг БДЖ" взе решение за увеличение с 12.5% на трудовите възнаграждения на локомотивния персонал в "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД, се казва в съобщение на холдинга.

По този начин заплатите на всички служители в "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД и "БДЖ-Товарни превози" ЕООД ще бъдат повишени считано от 1 януари 2018 г. Увеличението се определя в зависимост от заеманата длъжност и варира от 11% до 12.5%.

Увеличението на трудовите възнаграждения на персонала е резултат на проведените реформи и подобреното финансово състояние в "Холдинг БДЖ" ЕАД и двете дъщерни дружества. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.