Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

ИАНМСП и търговското представителство на Руската Федерация с общи стъпки към развитието на МСП

ИАНМСП и търговското представителство на Руската Федерация с общи стъпки към развитието на МСП

Участието на български фирми на предстоящи събития през 2019г. и съвместни дейности и инициативи обсъдиха изпълнителният директор на ИАНМСП д-р Бойко Таков и търговският представител на Руската Федерация в България г-н Константин Артюшин.

Двустранната среща очерта стъпките, които да бъдат предприети в посока на взаимното сътрудничество между Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) и търговското представителство на Руската Федерация в страната.

Двете страни се договориха за анализ на предстоящите си събития, на които могат да си партнират и сътрудничат. Акцент на срещата бе провеждането на двустранни бизнес форуми и възможността на ИАНМСП да организира участието на български компании. Те ще имат възможността да обменят опит и контакти с потенциални бъдещи партньори от Русия.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.