Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Борисов: Ще изпратя снимки на Путин, за да види как се работи в България

Борисов: Ще изпратя снимки на Путин, за да види как се работи в България

Премиерът Бойко Борисов инспектира строителство на „Балкански поток“ в участъка от кранов възел Горни Дъбник до кранов възел Селановци, който е с дължина 45,2 км и е разположен на територията на област Плевен.

Борисов прелетя с хеликоптер над строежа на „Балкански поток“ в участъка, става ясно от видео, публикувано от премиера в личния му фейсбук профил.

"Тук се работи и на Нова година. Няма събота, няма неделя. Ще изпратя снимките на Владимир Путин, за да види руският президент, че се работи в България", каза премиерът.

"18 000 на брой са положените тръби от първия ден на реализирането на "Балкански поток" на българска територия. Две гръцки и една италианска компания работят по трасето в срок", каза Борисов след като се приземи и уточни, че техниката е италианска и американска.

"Аз мисля, че ще спазим сроковете, края на май "Балкански поток" трябва да стане готов", каза Борисов. България е газов стратегически разпределителен център на Балканите, обясни той. / 24 часа

Поделиться:

Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
Последно променена вПетък, 03 Януари 2020 12:23