Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Висш US-функционер, отговарящ за прането на пари и финансирането на тероризма, е в София

Висш US-функционер, отговарящ за прането на пари и финансирането на тероризма, е в София

Първият заместник помощник секретар в Министерството на финансите на САЩ Пол Ахърн е на посещение в София между 9-ти и 11-ти февруари, за да се срещне с представители на българското правителство. Разговорите ще се фокусират до голяма степен върху сътрудничеството в областта на борбата с прането на пари и финансирането на тероризма.

От вчера в София е и заместник помощник държавният секретар на САЩ Матю Палмър. Той е в България, за да се консултира с българското правителство за Западните Балкани като продължение на успешния стратегически диалог на високо ниво, който започнахме миналия месец, информират от дипломатическата мисия на САЩ в София.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.