Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

КЕВР реши: 22% по-евтини парно и топла вода

КЕВР реши: 22% по-евтини парно и топла вода

Между 8 и почти 27 процента по-евтино ще плащаме за парно и топла вода през април, реши Комисията за енергийно и водно регулиране. По думите на председателя на регулатора Иван Иванов средното намаление е в размер на 22 на сто.

Природният газ поевтинява с 43 процента. Нова цена на природния газ ще се определя за всеки месец. Ще се формира на базата на борсовите цени. До промяна на цените на парно и топла вода ще се стига при изменение в цената на газа с повече от 5%.

Все още не са минали през НС законовите изменения, които да позволят на КЕВР да започне да прави разчети за връщане по вече платени сметки от август досега.

До корекциите се стигна, след като Русия намали цените за България със задна дата като резултат от антимонополното решение на ЕК срещу "Газпром".

Комисията за енергийно и водно регулиране не предвижда промени на цените на тока за април. / бТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови