Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Празник на буквите в Училището на бъдещето в „Камчия“

Празник на буквите в Училището на бъдещето в „Камчия“

„Ние вече сме грамотни“, заявиха учениците от трите първи класа на Частното средно училище „Юрий Гагарин“ в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“ пред родители, преподаватели и гости. Първолачетата тържествено изпратиха Буквара и посрещнаха Читанката. Най-малките гагаринци показаха на практика, че познават всички букви и вече могат да четат. Децата разказаха приказка за азбуката, те представиха и премеждията с правописа на малкия Кирчо.

Първокласниците получиха специални грамоти и книжки. Децата бяха приветствани от директора на ЧСУ "Юрий Гагарин" Пенка Стоева, която благодари на преподавателите за сърцатостта и енергията, на родителите - за доверието и вярата в децата, и разбира се, похвали малките ученици за усилията и труда им.

Нашите прекрасни първокласници се подготвят от преподавателите Бистра Йорданова, Венцислава Славчева и Маринела Милкова и възпитателите Геновева Неделчева и Таня Станчева.

Учениците в първи клас изучават и руски език, те са част от първата група на Училището на бъдещето в „Камчия“, която се подготвя освен по българските и по руските образователни стандарти. През април 2017 г. ЧСУ „Юрий Гагарин“ получи руска държавна акредитация за началното ниво на общообразователната си дейност. С това «Юрий Гагарин» стана първото учебно заведение в страната, което може да издава едновременно българска и руска диплома за началната степен на образование – до 4 клас. Училището кандидатства и за следващите степени на обучение по руските образователни стандарти. В ЧСУ „Юрий Гагарин“ учат над 300 ученици от 1 до 12 клас от 15 страни по света.

Вече започна приема на бъдещите първокласници за учебната 2018 / 2019 година. Родителите могат да подадат заявления за желание за постъпване на децата им в Училището на бъдещето в учебно-възпитателния център в „Камчия“ или да изтеглят от сайта www.gagarin-kamchia.bg.

При желание от страна на бъдещите ученици и техните родители да посетят училището и да се срещнат с преподаватели, могат да го направят всеки работен ден от 9.00 до 15.00 ч., включително и през ваканциите.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.