Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Новото ръководство на ЧСУ «Юрий Гагарин» има амбицията да повиши качеството на образователната услуга

Новото ръководство на ЧСУ «Юрий Гагарин» има амбицията да повиши качеството на образователната услуга

Най-модерното училище в България се намира в Санаторно-оздравителния комплекс «Камчия». Частното средно училище «Юрий Гагарин» е известно като Училище на бъдещето. В него учат около 300 деца от 15 държави. Училището е лицензцирано от Българското министерство на образованието и науката за прием на ученици от подготвителна група до 12 клас, с усилено изучаване на руски и английски език и на информационни технологии.

ЧСУ „Юрий Гагарин“ в „Камчия“ очаква да посрещне учебната 2018/2019 г. с нова степен на Руска държавна акредитация - за обучение от V до ІХ клас. През миналата година училището получи акредитация от І до ІV кл. Това е единствената образователна институция в България, лицензирана едновременно по българската и по руската образователни системи. Училището е атрактивно както за децата с майчин руски език, така и за ученици, както искат да изучават руския и английския език интензивно. ЧСУ „Юрий Гагарин“ е и пункт за полагане на руска матура (ЕГЭ) след 11 клас.

Разположено сред красива пирода, съчетаваща вековна гора, парк, море и река, то ползва една от най-модерните образователни бази в страната. В Учебно-възпитателния център в «Камчия» всички кабинети и лаборатории са оборудвани с интерактивни дъски, мултимедийни устройства и модерен образователен софтуер. В Авиокосмическия център с планетариум и учебната обсерватория, Славянския център, учебните радио-телевизионни студиа, хореографската и в спортната зала, децата имат възможност да получат допълнителни знания и умения в практически занятия или в извънкласни форми.

„Юрий Гагарин“ е едно от най-младите училища в страната – започва своята пета година. За този период уникалните възможности на базата, висококвалифицираният преподавателски екип и отличните резултати на учениците направиха училището елитно.

„Нашите ученици постигнаха бестящи резултати в различни международни и национални конкурси и олимпиади, представят се достойно и на Националното външно оценяване след ІV и VІІ клас. Те са подготвени от мотивиран педагогически колектив, който беше високо оценен и от родителите, с които си сътрудничим непрекъснато. Новото ръководство на ЧСУ „Юрий Гагарин“ и на СОК „Камчия“ има амбициите да повиши качеството и да развива предлаганата образователна услуга“, коментира директорът на училището Пенка Стоева.

За учениците на ЧСУ «Юрий Гагарин» са осигурени трикратно хранене по меню, изготвено от детски диетолог, осигурен е лицензиран транспорт от и до Варна, има лекарски кабинет, неотложна медицинска помощ и охрана. Училището предлага и пансион.

Приемът във всички класове - от подготвителна група до XII клас за учебната 2018/2019 продължава.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.