Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Ученик от Варна прослави България в Москва

Руслан НастаевРуслан Настаев

Руслан Настаев от Частно средно училище "Юрий Гагарин" в Санаторно - оздравителния комплекс "Камчия" си извоюва първото място на престижната XVI Международна олимпиада по руски език, проведена в Москва и спечели правото за безплатно обучение в Московския държавен институт по руски език "А.С. Пушкин".

За да стигне до финала Руслан Настаев от 11 клас в ЧСУ "Юрий Гагарин" в „Камчия“ пребори конкуренция от над 300 участника от цял свят и премина през два предварителни кръга, в които дистанционно, в реално време, трябваше да реши писмен тест и да подготви съчинение на руски език.

Руслан Настаев се подготяше усилено за финала на престижната Олимпиада като всеки ден след часовете оставаше за допълнителна подготовка с госпожата си по руски език – Вера Статева. Руслан е един от най-добрите ученици в ЧСУ "Юрий Гагарин" в „Камчия“. Миналата година той спечели среброто в най - авторитетното състезание по руски език в света.

Училището на бъдещето - "Юрий Гагарин" в "Камчия" се гордее със своя ученик, за който е организирало тържествено посрещане и награждаване.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.