Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Караянчева: Депутатът от ДПС Хасан Адемов е с положителен тест за коронавирус

Караянчева: Депутатът от ДПС Хасан Адемов е с положителен тест за коронавирусснимка: bnt.bg

Имаме народен представител с установен положителен тест за коронавирус. Това е д-р Хасан Адемов от ДПС. Това съобщи председателят на парламента Цвета Караянчева на извънреден брифинг тази вечер.

Тъй като предстои НС да гласува актуализацията на Бюджет 2020, след като бях информирана за случая с г-н Адемов, веднага потърсих контакт с Националния оперативен щаб.

Препоръчаха ми всички народни представители да минат през тест за коронавирус. Това ще стане утре в две болнични заведения, където от сутринта ще се правят тестове на народни представители.

В четвъртък ще се тества цялата администрация на НС, която е имала контакт с д-р Адемов, както и квесторите в пленарна зала, съобщи още Караянчева.

Утре няма да има заседание на комисията по бюджет и финанси. На извънреден председателски съвет ще се реши кога да е следващото такова, според ситуацията, каза още председателят на парламента.

Караянчева допълни още, че е в постоянен контакт с Националния оперативен щаб, премиера Борисов, както и финансовия министър Горанов. / БНТ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови