Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Рашидов получи благодарствено писмо от спецсъветник на Путин

Рашидов получи благодарствено писмо от спецсъветник на Путинснимка: 24chasa.bg

Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов получи днес благодарствено писмо от Михаил Швидкой, специален съветник на президента на Русия по въпросите на международното културно сътрудничество, съобщиха от комисията.

В написаното на ръка писмо г-н Швидкой благодари сърдечно за удостояването си от българската държава с орден „Св.Св. Кирил и Методий“ с огърлие, предложението за което бе направено от Вежди Рашидов. Церемонията по награждаването се състоя на 14 декември в посолството на България в Москва.

Михаил Швидкой се обръща към Вежди Рашидов с думите: „С голяма радост получих високия орден на Република България и няма да крия, че тази награда я дължа на теб – човека и голям художник, който беше най-добрият министър на културата на България и то не само през 21- ви век, тя е доказателство за нашата дружба. Надявам се, че през тази година ще успеем да се видим .“ / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови