Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Меган Фокс на разходка в центъра на София, снима се с почитатели

Меган Фокс на разходка в центъра на София, снима се с почитателиснимка: trud.bg

Меган Фокс е в България вече повече от две седмици.

Причината е хорър филмът Till Death, в който 34-годишната актриса участва, въплъщавайки се в ролята на Ема, която се опитва да избяга от наемни убийци.

Лентата се снима в момента в „Ню Бояна“. Снимките малко закъсняват, бивайки планирани да започнат още през месец май, но пандемията осуетява първоначалната органицазия, съобщава EVA.

Фокс сподели в Инстаграм профила си, че се намира в България, а сега актрисата бе забелязана да разпуска в центъра на София, където много хора вече я разпознаха и се снимаха с нея.

„Тя е страшно мила и веднага стана от масата си, за да се запознае и снима с нас. Първоначално се усъмнихме, че наистина е Меган, тъй като така безгрижно пиеше питието си със своя приятелка на такова централно място“, разказват нейни почитатели. / Труд

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови