Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Филип Киркоров посети БНТ и подкрепи българската песен за Евровизия 2021

Филип Киркоров посети БНТ и подкрепи българската песен за Евровизия 2021снимка: bntnews.bg

Един разкошен повод пак да се видим с краля на руската естрада Филип Киркоров в България е "Евровизия 2021". Днес той ще представи песента на молдовската певица Наталия Гордиенко. Песента се казва "Сахар" и е написана от него. Това обяви Филип Киркоров, който се срещна с генералния директор на БНТ Емил Кошлуков и използва случая да предаде поздрави на нашия представител на Евровизия певицата Виктория.

Ето какво сподели пред нашата камера:

"Скъпа България, много се радвам пак да се видим. Поне за малко, но съм щастлив пак да стъпя на родната си земя. И съм щастлив, че съм тук по един много красив повод - това е един музикален празник за цяла Европа, който изпуснахме миналата година. Това е Евровизия. Аз днес съм неслучайно тук, ще представя песента на молдовската певица Наталия Гордиенко, автор на която се явявам аз. Песента се казва "Сахар", "Захар", а захар за мен е едно нещо сладко, а сладкото, кое е най-сладкото при нас - това е нашата Родина, нашите близки, любовта и искам да използвам случая да предам поздрави на потресаващата млада певица Виктория, която ще представя тази година България на Евровизия в конкурса в Ротердам. Този конкурс няма граници, песента няма граници, ние всички се обединяваме от една идея - в този луд свят да забравим поне за една вечер за недоразуменията, за политиката, да се обединим в една голяма държава на име "Песен и любов".

С една голяма любов, с едно голяма сърце от Русия към България, от Молдова към България, от Гърция към България и обратно. Това е. Да сте живи и здрави! Филип Киркоров е с вас!" / БНТ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.