Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Борисов на строежа на „Хемус“: Правим всичко това за младите хора

Борисов на строежа на „Хемус“: Правим всичко това за младите хора

Строителството на АМ "Хемус" и "Балкански поток" върви с много добри темпове. Реализирането на тези инфраструктурни проекти ще даде голям тласък на бизснеса и туризма в цяла Северна България.

Строим пътища и газопроводи в цялата страна, за да има за младите хора. За да видят колко се е променила България, когато се върнат от западните страни. По време на пандемията работата по участъка между Буховци и Белокопитово на АМ "Хемус" не е спирала. Не е спирала и по всички останали инфраструктурни обекти. Хиляди хора работят по трасето, получават заплати и са доволни.

Само за месеци от кал и скали правим многолентови пътища и впечатляващи инфраструктурни съоръжения. Напредъкът в участъка между Буховци и Белокопитово на АМ "Хемус" е огромен. В момента строим ударно в Северна и Северозападна България, навсякъде по трудни терени. Затова и комунистите никога не са мислили да построят тези неща. Разкритите по трасето археологически находки се предават на музеите, където ще бъдат изложени, за да се радват българите на богатото ни културно-историческо наследство.

2024 г. магистралата ще е изцяло готова от София до Варна.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.