Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Борисов уволни всички държавни служители, решили да има веселба в деня на национален траур

Борисов уволни всички държавни служители, решили да има веселба в деня на национален траурснимка: btvnovinite.bg

Премиерът в оставка Бойко Борисов разпореди да бъдат освободени от длъжност всички служебни лица, участвали във вземането на решение за провеждането на семинар в деня на национален траур в памет на жертвите от Хитрино, съобщиха от правителствената пресслужба. Срещата на служителите на редица горски стопанства се проведе в Несебър.

По-рано земеделският министър в оставка Десислава Танева обяви, че ще уволни шефа на горското стопанство в Шумен Емил Гелов заради веселбата. Той от своя страна отговори, че семинарът е бил уреден още на 6 декември и преди самото му начало всички присъстващи са отдали почит на загиналите с минута мълчание.

Според съобщението от правителствената пресслужба семинарът е протекъл по начин, който не е съобразен с обявения ден на национален траур. Именно заради това Борисов е разпоредил на Танева освобождаването от длъжност на всички служители, които са отговорни за проведената веселба. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.