Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Марешки: Не разбирам защо хомосексуалистите във властта се крият

Веселин Марешкиснимка: nova.bgВеселин Марешки

"Хомосексуалистите във властта се крият. Това ги прави зависими от хора, които разполагат с тайни записи на това, с което се занимават". Това заяви за "Здравей, България" лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

„Когато някой български политик излиза и критикува Русия или Тръмп, ние не знаем защо той ги задава тези въпроси. От какви зависимости идват те.,” заяви Марешки.

Той подчерта, че зависимостите могат да бъдат хомосексуализъм, педофилия, алкохолизъм, наркотични вещества, но и всякакви тайни занимания, за които друг може да има информация. Т.е. зависимостта от други хора, които могат да компрометират зависимия.

Според Марешки хомосексуалистите няма какво да крият. „Аз не мога да разбера, от една страна искат да правят прайдове, а от друга, когато влязат във властта се крият”.

„Утре някой такъв ще ни вкара във война с Русия, защото ще му натиснат копчето”, предупреди Марешки.

По думите му във Варна е имало записи за хомосексуални действия с мъже на „общински велможа”, заради които най-хубавите имоти на града са били разпродадени „за стотинки”.

„Защо се крият? Явно го считат за нещо срамно. Защо, когато са свободни хора искат да излизат по площадите, а щом влязат във властта и от тях ще зависят вземания на решения, се крият?”, попита Марешки.

Той добави, че не вижда нищо лошо в хомосексуализма: „всеки е свободен да прави с живота и с тялото си каквото си иска”.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники