Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

В България започна първото от серията учения, свързани със „Saber Guardian -2017”

В България започна първото от серията учения, свързани със „Saber Guardian -2017”

Учение на силите за специални операции „Black Swan - 2017” ще се проведе от днес, 26 юни, до 22 юли на територията на трите държави - домакини на многонационалното учение „Saber Guardian - 2017” – България, Румъния и Унгария. „Black Swan - 2017” е първото от серията учения, свързани със „Saber Guardian -2017” и подпомага участниците да отработят и демонстрират интеграцията между силите за специални операции и конвенционалните сили за постигане на готовност за справяне с реални извънредни ситуации.

В България „Black Swan - 2017” ще се проведе на Учебен полигон „Ново село”, в базата за предно разполагане - Безмер, и в други райони на страната. От българска страна в учението ще участват формирования, личен състав и техника от бригада „Специални сили“ като тактическа група за Специални операции.

От американска страна в учението ще участват военнослужещи от силите за специални операции на САЩ.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.