Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Парламентът върна процедурата по избор на нови изтребители

Парламентът върна процедурата по избор на нови изтребителиснимка: bnr.bg

Парламентът реши да върне процедурата по избор на нови бойни изтребители. В доклада на комисията по отбрана се посочва, че се задължава Министерство на отбраната трябва да предложи нова финансова рамка и да актуализира основните оферти като се разшири обхвата от фирми за придобиване включително на нови самолети.

Цветан Цветанов председател на ПГ на ГЕРБ определи решението на парламента като правилно.

Той бе категоричен, че с решението на парламента се премахва една несправедливост. По думите му в тази процедура нищо не е налагало прибързаност.

Цветанов поясни, че с въвеждането на този допълнителен осми критерий (б. р. визира задължителната схема за плащане на самолетите във времето) всъщност се е създала предпоставка за дисквалифицирането на един от участниците (б.р. визира офертата за самолетите F-16). / news.bg

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.