Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Българите са сред най-малко оплакващите се в Европа от шумни съседи

Българите са сред най-малко оплакващите се в Европа от шумни съседи

Жителите на България са на едно от последните места в Европейския съюз по оплаквания от шумни съседи и шум от улицата. Това показват данни от изследване на Евростат, като проучването се отнася за 2016 г.

Точно 10% от българите са подали поне едно оплакване през годината за силен шум. Единствено жителите на Ирландия и Хърватия са с по-малко оплаквания от шумни съседи, съответно със 7.9% и 8.5 на сто. От Евростат уточняват, че средното ниво за Европейския съюз е 17.9%.

Най-много оплаквания от шума са регистрирани в Малта – 26.2%. В Германия и Холандия всеки четвърти е имал подобен проблем. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.