Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Руският спортен министър идва в България по покана на Красен Кралев

Руският спортен министър идва в България по покана на Красен Кралев

Министърът на спорта на Руската федерация Павел Колобков пристига на официално посещение в България от 15-ти до 17-ти септември 2018 г. Руският министър прие поканата на министъра на младежта и спорта Красен Кралев да посети финалните състезания на трите Световни първенства, които ще се проведат в страната ни от 10-ти до 16-ти септември (Световно първенство по гребане за мъже и жени, Световно първенство по художествена гимнастика и Световно първенство по волейбол).

В средата на септември на посещение в България ще бъде и президентът на Международния олимпийски комитет (MOK) Томас Бах. Бах за първи път в качеството си на президент на МОК ще пости световно първенство по художествена гимнастика. Ще присъства и на гонките от световното първенство по гребане за мъже и жени в Пловдив.

Очаква се Павел Колобков и Томас Бах да проведат срещи и с министър-председателя Бойко Борисов.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.