Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Все още не е уточнена дата за визитата на Путин в София

Все още не е уточнена дата за визитата на Путин в Софияснимка: bnr.bg

Все още не е уточнена дата за визитата на руския президент Владимир Путин в София. Това съобщи пред журналисти руският посланик у нас Анатолий Макаров, който уточни, че посещението ще бъде осъществено, когато бъдат изпълнени необходимите условия за това.

В края на януари Борисов и Путин проведоха телефонен разговор, в който бяха обсъдени съвместни енергийни проекти, сред които АЕЦ „Белене“ и българското участие в „Турски поток“, припомни посланик Макаров.

„Що се отнася до въпроса за посещението на президента Путин, има действаща покана и от президента Радев, и от премиера Бойко Борисов.

Срокът обаче ще бъде уточнен по каналите, когато двете страни постигнат разбиране, че е назрял моментът за тази визита и условията за нея са напълно изпълнени“, заяви посланик Макаров, който днес поднесе венци пред паметника на граф Игнатиев в Докторската градина за Деня на дипломата в Русия. / БНР

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники