Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Президент на България ще бъде на официално посещение в Санкт Петербург от 6-8 юни

Президент на България ще бъде на официално посещение в Санкт Петербург от 6-8 юни

Искаме да Ви информираме, че Президента на Р България Румен Радев, ще бъде на официално посещение в Санкт Петербург от 6-8 юни.

В тази връзка Ви уведомяваме, че е планирана и включена в програмата на Президента среща с българската диаспора на територията на РФ. Срещата ще се състои на 6 юни 2019 г. от 19,00 часа, в МФК Горный на адрес: г. Санкт-Петербург, Васильевский остров, ул. Наличная, д. 28/16 Д.

Поради мерки за сигурност, е необходимо да заявите предварително желанието си за участие, както и да предоставите лично в Генералното консулство личните си данни с копие на задграничния си паспорт и професията която практикувате в Русия.

Данните Ви ще бъдат предоставени на ФСО /Федералната служба за охрана/ на РФ, за което Ви молим да подготвите и собственоръчна декларация, че не възразявате личните Ви данни да бъдат предоставени, за целта на срещата с Президента на Р България.

Записите за участие в срещата с Президента, ще бъдат приемани в сградата на Генералното консулство на адрес: ул. Рылева 27, до 04 юни 2019 г. в 17, 30 часа.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники