Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

България ще преуспява, когато обединим усилия около достойнството и благоденствието на народа

България ще преуспява, когато обединим усилия около достойнството и благоденствието на народа

Новогодишните празници изпълват всички българи с надежда за здраве, по-добро бъдеще и увереност, че в обществото трябва да има място за всички – за възрастните и самотните, за хилядите, които днес се борят с недоимъка, и най-вече за децата, заяви в новогодишното си обръщение към българския народ президентът Румен Радев. 2019-та отново припомни, че демокрацията и благоденствието изискват постоянно усилие и че ако се примирим и престанем да сме взискателни, изборите се опорочават, решенията за бъдещето се вземат на тъмно, парите се харчат безотговорно, отчитат се успехи докато нищетата се множи, а качеството на живот пада драстично.

България ще преуспява, когато обединим усилия около достойнството и благоденствието на народа и имаме смелостта да отстояваме истината и възпитаме институциите да работят прозрачно и ефективно в интерес на обществото, подчерта президентът. По-нататък в обръщението Румен Радев пожела на всички сънародници да посрещнат 2020 г. с вяра в доброто, в себе си и в бъдещето, и да напредват непоколебимо към една България, в която децата им ще искат да остават и с която ще се гордеят. Благопожелания за спорна година президентът отправи и към българите, пръснати по всички краища на света. В заключение той пожела новата година да донесе здраве и благоденствие във всеки български дом. / БНР

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови