Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

"Български пощи" временно спират приемането на пратки за Китай

"Български пощи" временно спират приемането на пратки за Китай

„Български пощи“ ЕАД временно преустановява приемането на пратки за Китай до нормализиране на ситуацията с авиопревозвачите в региона. Това се налага от спрените полети на авиокомпаниите, обслужващи дружеството, до китайските летища в Пекин, Шанхай и Гуанджоу.

По получена информация от пощенския оператор в Китай, входящият трафик в страната е силно затруднен и допълнително се очакват закъснения, както и липса на информация за проследяване на пратки.

Актуална информация, свързана с доставките на пратки за и от Китай, ще бъде публикувана на интернет страницата на „Български пощи“ ЕАД.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.