Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

142 души са инфектираните от коронавирус у нас

142 души са инфектираните от коронавирус у насснимка: btvnovinite.bg

142 са заразените с коронавирус у нас. Това съобщи началникът на Оперативния щаб и началник на ВМА ген.-майор Венцислав Мутафчийски, предаде репортер на БГНЕС.

Както вчера беше съобщено, пациентка от ВМА вече е излекувана и днес ще бъде изписана от ВМА. Първите двама заболели от Плевен също са с отрицателни проби, така че вече имаме трима излекувани от коронавирус в България. Те ще бъдат освободени с болничен лист от 30 дни и няма да имат право да напускат домовете си.

Ген. Мутафчийски съобщи, че от общият брой на заболелите 84 са мъже, а 58 са жените. Средната възраст е 42 г. Най-младият пациент е на 4 г., а най-възрастният – на 81 г. Смъртността в България е 2,1%.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.