Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

"Единна Русия" покани Николай Малинов на работно посещение в Москва

"Единна Русия" покани Николай Малинов на работно посещение в Москва

"Единна Русия" покани Николай Малинов на работно посещение в Москва, съобщи официалният сайт на партията.

Заместник-секретарят на генералния съвет на управляващата партия в Русия сенатор Андрей Климов е поканил ръководителя на „Възраждане на Отечеството“ Николай Малинов на работно посещение в Москва, да да даде важен пример на други отговорни политически сили в Европа.

Климов обръща внимание на факта, че „Национално Движение Русофили“ е първата и засега единствената официална обществена организация от този вид в Европа, която има десетки хиляди членове и симпатизанти, а ръководството на партия „Възраждане на Отечеството“ не крие плановете си да разшири сътрудничеството с Руската Федерация.

"През 2021 г. в България ще се проведат парламентарни избори и като се има предвид, че поне две трети от българите имат положително отношение към страната ни, установяването на преки работни контакти с партия „Възраждане на Отечеството“ може да има положителен ефект не само върху перспективите за разширяване на двустранното сътрудничество между нашите държави, но и ще даде важен пример на други отговорни политически сили в Европа“, казва Андрей Климов. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники