Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Специализирана операция на Пътна полиция в цялата страна за безпроблемно пътуване през предстоящите почивни дни

Специализирана операция на Пътна полиция в цялата страна за безпроблемно пътуване през предстоящите почивни дни

От днес (3 септември) до 19.00 часа на първия работен след поредицата от почивни дни (7 септевнри) е в ход специализирана полицейска операция, насочена към безопасността на движението по пътищата.

Очаква се трафикът да е значително натоварен заради прибиращите се както от морето, така и от Гърция през предстоящите 3 почивни дни, коментира главен инспектор Лъчезар Близнаков от отдел „Пътна полиция“, ГДНП. Създадена е организация за регулиране и подпомагане на движението на изходите на столицата и основните пътни направления в страната. Приоритетно ще се контролират скоростните режими, ще се следи и за недопускане на управление след употреба на алкохол и наркотични вещества. При необходимост екипите ще бъдат в готовност за регулиране и подпомагане на движението. Ангажиран е целият наличен състав на Пътна полиция. Гл.инспектор Близнаков припомни, че със заповед на АПИ е ограничено движението на моторни превозни средства над 12 тона по автомагистралите „Тракия“, „Хемус“ и в района на Кресненското дефиле.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.